top of page

Testtuin week 1 - Ennnnn we zijn van start!

Ze zitten erin, de eerste 800 planten. Het is nog een hele zoektocht met ong. 100 verschillende planten en enorme tekorten bij de kwekerijen. Ik zit nu ongeveer bij acht verschillende leveranciers. Maar dat mag de pret niet drukken! Wat kijk ik uit naar dit proces, die ik natuurlijk maar al te graag met jullie deel.

Ontwerp natuurlijke tuin tuinarchitect rotterdam
Inplanten testtuinH E T O N T W E R P


Het ontwerp bestaat uit 10 borders met elk hun eigen verhaal. Wanneer je hier meer over wilt lezen kun je naar een ander blog gaan waarin ik mijn verhaal uitlicht: https://www.lindalavoir.com/post/testen-testen-testen De linker en rechterkant zijn hetzelfde opgebouwd, alleen zijn er in hetzelfde ontwerp, verschillende cultivars toegepast. Op deze manier kan ik zoveel mogelijk .verschillende planten testen.


Ontwerp natuurlijke tuin tuinarchitect rotterdam
Ontwerp testtuin

In de volgende link is een document te vinden met alle planten die ik heb toegepast in de borders. Daarnaast staat er ook bij van welke kweker de planten komen en ga ik in dit document bijhouden hoe het proces van de plant verloopt. Mocht je dus heeeeel benieuwd zijn welke planten er in de testtuin staan, waar ze vandaan komen en hoe de ontwikkelingen zijn? Check dan de onderstaande link.


Staat er een plant tussen die jij ook in je tuin hebt staan? Of heb je vragen over een bepaalde plant? Wees welkom en log je zelf in. Laat jouw ervaringen achter en laat ons weten hoe de planten het bij jou doen. Hoe meer we delen, hoe mooier en groener de wereld wordt :)


Lieve groetjes,


Linda

219 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page