top of page

Testtuin week 25 - Herfst in de borders en bollentijd

De tijd vlieeeggtt! Ik kan het me bijna niet voorstellen, maar het is alweer herfst! Na een lente én zomer vol regen was daar dan ein-de-lijk de zon in september, en dat levert mooie tafereeltjes op! Er is niks mooiers dan een laag zonnetje op een herfstige border. Ik geniet in ieder geval volop wanneer ik weer rondhuppel bij mn testtuin :) Sedums, Asters, Eupatoriums en de langbloeiers bloeien nu/nog steeds rijkelijk.


De update van de testtuin in week 25 zal gaan over de de afgelopen weken. Welke planten zijn voor mij een aanwinst en welke juist niet? Wat zijn mooie herfstbloeiers en welke planten zijn zo mooi wanneer ze uitgebloeid zijn. Als laatste zal ik het bollenplan met jullie delen. Wuuuhhhh daar heb ik zoveel zin in! Ik kan alvast verklappen dat er 1500 bollen in de testtuin gaan.

Testtuin Studio Linda LavoirMOOI UITGEBLOEID

192 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page