top of page

Plant van de maand in de SEASONS

Elke maand is er een andere Bloeimeester die een plant uitlicht in het tijdschrift Seasons. Deze maand mocht ik een plant uitlichten en daarvoor heb ik gekozen voor de Helenium. In mijn ogen een plant die in elke border thuis hoort. Want zeg nou zelf, wanneer je je vinger houdt op de oranje plant op de rechterpagina, dan is de border toch lang niet zo mooi! Lees waarom ik de Helenium zo'n powerplant vind in het nummer augustus 2021 van de Seasons.
Hieronder nog twee voorbeelden waarin ik de Helenium heb toegepast in een borderbeplanting:Helenium in combinatie met Panicum 'Shenandoah' en Eupatorium 'Chocolate'
Helenium in combinatie met Panicum 'Shenandoah' en Eupatorium 'Chocolate'Helenium bij de openbare bijentuin in Damme
Helenium bij de openbare bijentuin in Damme

176 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page