top of page

Groot nieuws! Er komt een boek

Een boek schrijven is niet iets wat per se op mijn lijstje stond, maar nadat ik ben benadert door een uitgeverij om mensen te inspireren met een tuinboek is mijn enthousiasme gewekt. De uitgeverij is ondertussen uit beeld, maar mijn enthousiasme om een boek te schrijven alleen maar groter geworden. Ik ga het boek onder mijn eigen naam uitbrengen.


De eerste opzet van het boek staat vast. Ik deel met jullie mijn fascinatie voor het samenleven met de natuur, oftewel het hebben van een groene tuin en hoe dit effect heeft op zowel ons eigen leven als het buitenleven. Daarnaast deel ik ook mijn visie over het ontwerpen van een tuin, hoe pak ik dit aan? Hoe kijk ik naar een ruimte? Verschillende projecten neem ik onder de loop om jullie mee te nemen in de wondere wereld van het ontwerpen.

Verder licht ik drie verschillende beplantingsplannen uit in drie verschillende stijlen en in drie verschillende moeilijkheids gradaties. Iedereen kan hiermee aan de slag kan in zijn eigen tuin, zowel de tuin dummie als de echte tuinier.

Als laatste deel ik een lijst met mijn favorieten bloembollen, vaste planten, siergrassen en meerstammige bomen.


Het boek bestaat dus uit 220 pagina's inspiratie met allemaal foto's die ik zelf heb genomen, teksten die ik zelf heb geschreven en projecten die ik zelf heb ontworpen.


Het boek ligt op dit moment bij de drukker en wordt naar verwachting in week 50 geleverd. Zodra de boeken binnen zijn gaan ze gelijk op de bus!

X

Linda


202 weergaven2 opmerkingen

2 Comments


rozellakok
rozellakok
Jul 20, 2022

Wow, spannend hoor!!, ben heel erg benieuwd en kan niet wachten om het te zien.

Like

Wat gaaf, een boek!

Like
bottom of page