Groot nieuws! Er komt een boek

Een boek schrijven is niet iets wat per se op mijn lijstje stond, maar nadat ik ben benadert door een uitgeverij om mensen te inspireren met een tuinboek is mijn enthousiasme gewekt. De uitgeverij is ondertussen uit beeld, maar mijn enthousiasme om een boek te schrijven alleen maar groter geworden. Ik ga het boek onder mijn eigen naam uitbrengen.


De eerste opzet van het boek staat vast. Ik deel met jullie mijn fascinatie voor het samenleven met de natuur, oftewel het hebben van een groene tuin en hoe dit effect heeft op zowel ons eigen leven als het buitenleven. Daarnaast deel ik ook mijn visie over het ontwerpen van een tuin, hoe pak ik dit aan? Hoe kijk ik naar een ruimte? Verschillende projecten neem ik onder de loop om jullie mee te nemen in de wondere wereld van het ontwerpen.

Verder licht ik drie verschillende beplantingsplannen uit in drie verschillende stijlen en in drie verschillende moeilijkheids gradaties. Iedereen kan hiermee aan de slag kan in zijn eigen tuin, zowel de tuin dummie als de echte tuinier.

Als laatste deel ik een lijst met mijn favorieten bloembollen, vaste planten, siergrassen en meerstammige bomen.


Het boek bestaat dus uit 180 pagina's inspiratie met allemaal foto's die ik zelf heb genomen, teksten die ik zelf heb geschreven en projecten die ik zelf heb ontworpen.


Omdat ik het niet chill vind om gestresst te zijn heb ik voor mijzelf twee deadlines vastgesteld.. Een vroege en een late. Ik ga er vanuit dat het boek rond de kerst klaar is, maar mocht dat niet lukken door de drukte dan start de verkoop in het voorjaar.


Ik heb ontzettend veel zin om van dit boek een succes te maken en iedereen te laten zien hoe fantastisch het is om een groene tuin te hebben.


Ik houd jullie op de hoogte!


X


Linda


114 weergaven2 opmerkingen