ROTTERDAM  |  75 M²

De ecologische tuin

Hoe ziet een ecologische tuin eruit? In mijn geval modern, praktisch en vol siergrassen en eetbare planten en kruiden. Hier wordt zowel buiten aan de eettafel, als binnen op de bank genoten van de tuin. Deze modern ecologische tuin in Rotterdam heeft veel verschillende functies, maar is in zijn uiterlijk de simpelheid zelf.

Dit is een tuinontwerp zoals alle tuinen ingericht zouden moeten worden. Het is een tuin die zowel voor ons, als voor de natuur functioneel is. Het zuiveren van de lucht, het opbergen van het hemelwater en een fijne plek voor insecten, egels, kikkers en vogels zijn allemaal aspecten die verwerkt zijn in het ontwerp. Daarnaast is de fijnste plek om 's ochtends te ontbijten en 's avonds met een grote groep vrienden te eten, ook verwerkt in het ontwerp. De modern ecologische tuin komt hier helemaal tot zijn recht. 

De kleuren, materialen en de beplanting van zowel binnen als buiten zijn op elkaar afgestemd om op deze manier eenheid en rust te creëren in de woonomgeving. Dit is de plek waar je wilt zijn na een drukke dag op het werk!

Realisatie: Voorjaar 2020

TUINONTWERPER: Linda van de Lavoir

PLAATS: Rotterdam

SOORT TUIN: Modern, ecologische tuin

OPPERVLAKTE: 75 m2

MATERIAAL:   Betonnen gietvloer, grind

BEPLANTING: Siergrassen, Eryngium, Origanum, Geranium, Foeniculum, Thalictrum, Digitalis

BOOM: Meerstammige ‘Amelanchier lamarckii’

Tel nr:

0683233074

Adres:

Svendsenlaan 36

3055 TP Rotterdam

  • Black Pinterest Icon
  • Tuinarchitectuur, tuinontwerp, Linda
  • tuinontwerp, tuinarchitectuur, linda
  • tuinontwerp, tuinarchitectuur, linda

Design for a better tomorrow