Hij een passie voor crossfit, zij voor gezellige etentjes met familie en vrienden,

maar de allerbelangrijkste eis voor deze tuin in Middelburg was: een veilige, mooie en leerzame omgeving voor de kleine! Lees verder..

'Tijd voor aandacht' is waar de prachtige kapperszaak Het Haarhuis in Terneuzen voor staat. Met haar groene uiterlijk door de klim- en druiven plant, de robuuste tegels en de witte muren is er een ibiza - achtige sfeer gecreëerd waar de klant maar al te graag op haar beurt wacht..

Terwijl er met de kinderen lekker wordt nagetafeld op een warme zomeravond, zijn de kleinkinderen op onderzoek uit in de tuin van opa en oma. De balken zorgen niet alleen voor een interessant ruimtelijk effect, maar ze zorgen er ook voor dat de tuin een avontuur.. 

Flexibele zitplekken. Dat was de eis voor deze boerderij tuin in Zeeland. De tuin heeft een oppervlakte van 5000 m2 en de zon en de wind hebben vrij spel en een enorme invloed op de keuze voor de lekkerste zitplek. Hagen, bomen en rijke bloemen borders vormen zitplekken die over de gehele tuin verdeeld zijn.. Lees verder

De moderne onderhoudsvriendelijke tuin, maar dan wel de groene versie. Een tuin die niet pietje precies is, maar een groene oase waar niet alleen de eigenaren blij van worden, maar ook het bodemleven, het hemelwater, de insecten en natuurlijk ook de vogels.

Modern, mediterraans en vol siergrassen en eetbare planten. Hier wordt zowel buiten aan de eettafel, als binnen op de bank genoten van de tuin. Deze modern ecologische tuin in Rotterdam heeft veel verschillende functies, maar is in zijn uiterlijk de simpelheid zelf.

Omdat je planten niet leert kennen uit een boek, loop ik sinds 2016 stage bij Kwekerij In Goede Aarde onder begeleiding van Frans en Franny Geijsels. Op deze manier ben ik bij het hele proces van de beplanting aanwezig. Van de planten zelf opkweken tot de tekentafel, van de tekentafel tot bij u in de tuin.

Hoe lastiger de ruimte van een tuin in zijn bestaande situatie is, hoe creatiever ik daar van word. Wat een uitdaging was deze tuin!

Een eigen buitenruimte hebben in de stad is tegenwoordig schaars. In Antwerpen heb ik samen met de opdrachtgevers het niet-bruikbare dak omgetoverd tot een plek om heerlijk in te vertoeven.

Tel nr:

0683233074

Adres:

Svendsenlaan 36

3055 TP

Rotterdam

  • Black Pinterest Icon
  • Tuinarchitectuur, tuinontwerp, Linda
  • tuinontwerp, tuinarchitectuur, linda
  • tuinontwerp, tuinarchitectuur, linda

Design for a better tomorrow