TERNEUZEN  |  1000 M²

HET GROENE SCHOOLPLEIN

Het uitgangspunt van het ontwerp voor de basisschool De Stelle in Terneuzen is een groen en gezond plein creëren die dient als

speel- en leerlandschap voor de leerlingen.

Dit is op vele vlakken voordelig voor de gezondheid van het kind als individu, voor de kinderen als groep, voor de buurt en de natuur zelf.

 

Over het plein lopen drie verschillende routes. Een verharde route, twee groene routes en twee tunnel routes die de verharde en de groene routes met elkaar verbinden.

Omgeven door het groen en al het leven wat zich daarmee meebrengt kunnen de kinderen op avontuur, zich verstoppen, ontdekken, bouwen, spelen, leren en natuurlijk.. lekker genieten!

Realisatie: zomer 2019

TUINONTWERP &

PUBLIEKE RUIMTES

  • Tuinarchitectuur, tuinontwerp, Linda
  • tuinontwerp, tuinarchitectuur, linda
  • tuinontwerp, tuinarchitectuur, linda

Svendsenlaan 36

3055 TP 

Rotterdam

info@lindalavoir.com

+31 683233074

© Studio Linda Lavoir | © 2019 | All Rights reserved