Studio Linda Lavoir opent een shop!

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de Shoppa van Studio Linda Lavoir, maar nog even geduld, het duurt nog een eventjes voordat de webshop geopend wordt.. Ik kan in ieder geval al verklappen dat er een aantal producten komen die de tuin hélemaal af maken en dat het straks extra genieten wordt in onze tuinen!WAT KUNNEN JULLIE VERWACHTEN VAN DE SHOP?


Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor het inrichten van ruimtes. Dit begon op jonge leeftijd met het interieur. Later kwam ik erachter dat ik toch liever met de buitenruimte bezig was, ik was tenslotte ook altijd buiten. Ik ontdekte op mijn studie en door te werken met de natuur hoe fantastisch het is om een buitenruimte in te richten. Je kunt dmv complexe beplantingen en de juiste materialen 365 dagen verschillende sferen neer zetten, die elk zijn eigen charme hebben. Qua harde materialen en het gebruik van bomen, hagen, vaste planten en siergrassen komen we al een heel eind met het inrichten van de buitenruimtes. Het enige wat ik allen nog mis in de tuinwereld is de juiste afwerking.. en dat ga ik opvullen met de perfecte, hoog kwalitatieve tuinkussens, plaids en tafelkleden. Het wordt een aankleding die past in het plaatje van de tuinen van Studio Linda Lavoir.

343 weergaven1 opmerking