Mijn favoriete seizoen, de herfst

Bijgewerkt: feb 20

Elk seizoen heeft zo zijn charmes, maar voor mij spant de herfst de kroon. Met haar lage zonnestand, de pluimen van siergrassen die zilver en goud oplichten, de bomen die prachtig verkleuren, de Asters die voor paarse en lila kleur zorgen, de geur van afgestorven bladeren en de diertjes die allemaal druk in de weer zijn om zich voor te bereiden op de winter zorgt voor kriebels in mijn buik. De natuur sluit haar seizoen af met een overdosis kleur voordat ze grijs en grauw wordt.


Het knusse gevoel van de herfst is overweldigend wanneer ik in het schermer naar huis loop, de jus van de Hollandse kost door heel de straat ruik en ik thuis kom en daar de kachel al aanstaat. Ik geniet nog even voor zolang het duurt om mij daarna voor te bereiden op de winter, waar ik overigens ook geen hekel aan heb. Geniet jij ook zo van de herfst? Ik ben benieuwd naar jouw beleving!


11 keer bekeken

Tel nr:

0683233074

Adres:

Svendsenlaan 36

3055 TP Rotterdam

  • Black Pinterest Icon
  • Tuinarchitectuur, tuinontwerp, Linda
  • tuinontwerp, tuinarchitectuur, linda
  • tuinontwerp, tuinarchitectuur, linda

Design for a better tomorrow