top of page

MEET & GREET IN AMSTERDAM

Op 12 november van 10:00 tot 13:00 ben ik te vinden bij de pop-up winkel van SOMERS & SCHOUTE op de Prinsengracht 493 in Amsterdam.

Op deze dag is er een informele setting waarbij mijn boek The power of Plants (in het Engels en Nederlands) te koop is en waar ik jullie kan ontmoeten en vragen kan beantwoorden.


Ik hoop jullie daar te zien!


WIE ZIJN SOMERS & SCHOUTE

Somers & Schoute, opgericht in 2022, zijn online dealers gevestigd in de omgeving van Amsterdam, gespecialiseerd in meubels, accessoires, goederen, vintage en hedendaagse kunst en kunstobjecten uit het begin tot het einde van de 20e eeuw. Paul Somers en Piet Heijn Schoute verzamelen al heel lang alle zachte dingen en wilden deze wederzijdse levenslange passie en diepgaande kennis van meubels, kunst en interieur delen met gelijkgestemde anderen. Door uit hun privécollectie te kiezen en zowel vintage als nieuwe en op maat gemaakte stukken voor hun online winkel te kopen met een langzame en bedachtzame flair die de grenzen tussen kunst en design definieert, hebben ze een echte plek gecreëerd om unieke, zacht gemaakte schatten te vinden voor het thuis. Onze vintage items hebben een geschiedenis en tijdloze kwaliteit en zijn er om door nieuwe eigenaren te worden doorgegeven en gekoesterd in nieuwe huizen. Bij het aanbieden van nieuwe items in de mix focussen wij wel op duurzaamheid en tijdloosheid. Dit zijn de belangrijkste criteria die wij moeten beoordelen als we nieuwe goederen selecteren of produceren. Wij ondersteunen graag onafhankelijke makers en werken daarnaast graag samen met gevestigde bedrijven die vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan ​​en lokaal produceren. We kopen vanuit het hele continent, we vullen onze voorraad wekelijks aan en de zaken gaan behoorlijk snel. Volg ons zeker op Instagram om te zien wanneer we onze wekelijkse voorraad hebben en maak de beste kans om een ​​van onze unieke en zeldzame aanwinsten in de wacht te slepen. We zijn ons bewust van de CO2-compensatie die ontstaat door het inkopen en verkopen van (nieuwe) goederen en planten daarom 2 bomen voor elk item dat via Trees for all wordt verkocht.


120 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page