top of page

De Bloeimeesters

Samen met Iverna Zaalberg, Cor van Gelderen, Arjan Boekel, Frank Zoontjes, Martin Twaalfhoven en ik, vormen wij een coöperatie met een duidelijke visie: Wij willen meer groen in Nederland! ( en dan wel het juiste groen ) Het is tijd dat er dingen gaan veranderen. Stenen moeten vervangen worden door beplanting, riolen door wateropvang plaatsen en het percentage insecten, vogels en kleine zoogdieren moet weer toenemen.. zo gaat het lijstje nog even door.


Tijd voor verandering


Dat er veel moet veranderen is duidelijk. We doen ons uiterste best met onze eigen bedrijven. De groene tuinen worden steeds populairder en worden steeds vaker uitgevoerd. Maar met het oog op de toekomst is het toch nodig om wat extra werk te verzetten met z'n alle om onze visies uit te kunnen voeren.


Daarom gaan wij mensen inspireren en met interessante bedrijven praten om te kijken wat wij met 6 man sterk kunnen bereiken.

De coöperatie is nog jong, maar aan ambitie geen gebrek. Er zullen veel mooie projecten tot stand komen waar ik jullie graag van op de hoogte houdt!


So.. be continued
264 weergaven0 opmerkingen

댓글


bottom of page