ONTWERPER EN EIGENAAR

 

U kijkt naar buiten en denkt, tja, die tuin.. Wat moeten we daar nou mee? De tuin is vaak voor vele lastiger in te richten dan het interieur van het huis. Dat is niet gek want met een tuin heb je met een stuk meer factoren te maken.. Ik ben blij dat u mijn website bezoekt en ik hoop dat ik u verder kan helpen, maar laat ik mij eerst eens voorstellen.

Mijn naam is Linda van de Lavoir. Sinds een aantal jaar heb ik mijn eigen ontwerpbureau Studio Linda Lavoir. Voorafgaand heb ik gestudeerd op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht waar ik de opleiding landschapsarchitectuur heb gevolgd. Mijn stage heb ik gelopen bij Nederlands grootste modeontwerpster Iris van Herpen. Ruimtelijk inzicht en creativiteit hadden bij beide partijen de hoogste prioriteit.

Naast ruimtelijk inzicht en een dosis creativiteit is het voor mijzelf erg belangrijk om over een goede plantenkennis te beschikken. Deze kennis wordt gevoed door nauw samen te werken met Frans en Franny Geijsels van kwekerij In Goede Aarde. Met je neus bovenop de planten en met een goede leermeester aan je zijde, leer je pas echt de complexiteit van beplantingen te begrijpen en natuurlijk ook toe te passen.

De combinatie van creatief omgaan met ruimte, materialen en beplantingen zijn kenmerkend voor mijn ontwerpen. Deze factoren worden altijd geleid door 'het verhaal' van de eigenaar van de tuin. Ik kom er graag achter hoe u uw tuin wilt gebruiken in de lente, zomer, herfst of de winter. Geniet u van een bloementuin of wilt u liever een meer onderhoudsvriendelijke tuin? Moet de tuin samenvloeien met het interieur of juist niet? Is het een tuin waar de kinderen er het meest gebruik van maken? Of is het een tuin om samen met familie en vrienden van te genieten? Ieder verhaal is anders en dat maakt elk ontwerp uniek!

Als laatste wil ik graag meegeven dat de tuin in mijn opzicht véél meer is dan alleen een tuin. Het is een stukje grondbezit wat veel meer gekoesterd zou moeten worden. Een fijne buitenruimte heeft een positief effect op de gezondheid van u en degene die belangrijk zijn voor u. Het zorgt voor een flinke meerwaarde van uw huis en de tuin kan bijdrage aan een beter ecologisch systeem en de klimaatsverandering. Een goede tuin is dus zeer effectief op zowel kleine, als op grote schaal.

Wat is uw verhaal? Ik kijk er naar uit om hem te horen en u verder te helpen!

Liefs,

 

Logo_Lindalavoir.png

LINDA VAN DE LAVOIR

TUINONTWERP &

PUBLIEKE RUIMTES

  • Tuinarchitectuur, tuinontwerp, Linda
  • tuinontwerp, tuinarchitectuur, linda
  • tuinontwerp, tuinarchitectuur, linda

Svendsenlaan 36

3055 TP 

Rotterdam

info@lindalavoir.com

+31 683233074

© Studio Linda Lavoir | © 2019 | All Rights reserved