Het groene schoolplein is een gezond speel- en leerlandschap voor de kinderen. Dit is op vele vlakken voordelig voor het kind als individu, voor de kinderen als groep, voor de buurt en de natuur zelf. Omgeven door het groen kunnen de kinderen op avontuur, zich verstoppen, ontdekken, bouwen, spelen, leren en natuurlijk.. lekker genieten!

De stad Damme streeft er naar de meest bij-vriendelijke stad te zijn van Vlaanderen. Met die reden hebben ze mij gevraagd een border te ontwerpen vol bloeiende vaste planten van april tot november die zowel de bijen als andere insecten zullen trekken. 

Het dorp Philippine is toe aan verandering. Deze verandering wordt vooral vanuit de bewoners zelf geambieerd. Ze willen dat de geschiedenis van hun dorp wordt vertaald in het Philips plein en hierdoor een aantrekkelijke plek wordt voor nieuwe, gezellige terrassen

Een woonwijk die 4 seizoenen lang interessant is voor zowel mens als natuur. Dat is het idee voor een woonwijk in Zeeuws - Vlaanderen. Meer informatie volgt snel!

Tel nr:

0683233074

Adres:

Svendsenlaan 36

3055 TP Rotterdam

  • Black Pinterest Icon
  • Tuinarchitectuur, tuinontwerp, Linda
  • tuinontwerp, tuinarchitectuur, linda
  • tuinontwerp, tuinarchitectuur, linda

Design for a better tomorrow