Tuinarchitect Rotterdam ontwerp beplantingsplannen, moderne tuinen met veel groen en studio linda la
Tuinarchitect Rotterdam ontwerp beplantingsplannen, moderne tuinen met veel groen en studio linda la
Tuinarchitect Rotterdam tekent een illustratie voor een tuiontwerp. Studio Linda Lavoir ontwerp vooral ecologisch, verantwoorde tuin. De tuin van de toekomst. Tuinarchitect Zeeland
Tuinarchitect Rotterdam tekent een illustratie voor een tuiontwerp. Studio Linda Lavoir ontwerp vooral ecologisch, verantwoorde tuin. De tuin van de toekomst. Tuinarchitect Zeeland. Natuurlijke beplantingsplannen. Tuinarchitect met plantenkennis. Tuinontwerp met siergrassen en vaste planten

Een ontwerp voor een dakterras, een achtertuin, een schoolplein, een publieke ruimte of een bedrijfstuin, elk project neem ik met het hetzelfde enthousiasme en passie voor het vak onder handen. Goed luisteren is hier een groot onderdeel van. Welke herinneringen komen er bij jou naar boven wanneer je aan een tuin denkt? Wat vindt jij mooi en hoe zie jij jezelf en de familie straks zitten in de tuin? Houdt je van veel natuurlijke beplanting of heb je liever een groene, 'onderhoudsvriendelijke' tuin? Vertel jouw verhaal en laat jouw droomtuin werkelijkheid worden!

MIJN WERKWIJZE

​​

1. KENNISMAKINGSGESPREK

Wil jij graag een nieuwe droomtuin? Laten we dan eens kennis maken! Tijdens een kopje koffie luister ik graag naar al jouw wensen, ideeën en dromen die je hebt voor de tuin. Helemaal geen idee wat je wilt met de tuin? Dit komt vaker voor dan je denkt en je bent daarin geen uitzondering. Met een kennismakingsgesprek die altijd vrijblijvend is, zijn de eerste stappen al gemaakt voor de nieuwe tuin.

2. OFFERTE | PRIJZENLIJST

Hoeveel kost het maken van een tuinontwerp? Aan de hand van de wensen, de complexiteit en grootte van de tuin, maak ik een offerte. Dit kan zijn voor een tuinontwerp van A tot Z, een rode draad voor een tuinontwerp die je vervolgens zelf onder handen neemt of een apart beplantingsplan. Projecten onder de 50 m2 doe ik altijd online. Stuur gerust een mailtje wanneer je hier meer vragen over hebt. Wilt u meer weten over de exacte prijzen van een tuinontwerp of een beplantingsplan? Bekijk dan hier de prijzenlijst.

3. VOORLOPIG ONTWERP

Het voorlopig ontwerp van een tuin is het spannendste gedeelte van het proces. Maar wat houdt een voorlopig ontwerp precies in? Dit is het gedeelte waar ik al de gegeven informatie van de tuin, de wensen en het verhaal die je hebt verteld verwerkt in een nieuw tuinontwerp. Tijdens de presentatie neem ik je mee in mijn denkwijze als tuinontwerper. Hierdoor wordt er voor jou een goed beeld geschept over hoe het ontwerp tot stand is gekomen en hoe de nieuwe tuin eruit zal komen te zien. Daarnaast maak ik altijd een illustratie om dit beeld nog extra te kunnen versterken.

4. DEFINITIEF ONTWERP

In het definitieve ontwerp pas ik hetgeen aan wat besproken is tijdens de presentie van het voorlopig ontwerp en worden de details voor het tuinontwerp aangescherpt. Materialen, natuurlijke beplantingsplannen en lichtplannen worden definitief gekozen en ontworpen.

5. TECHNISCHE UITWERKING 

Het tuinontwerp wordt uitgewerkt in een technische tekening. Je kan ervoor kiezen om het tuinontwerp zelf uit te voeren of dit te laten doen door een hovenier. 

Wat betreft het beplantingsplan.. Aangezien het uitzetten van een beplanting vaak enige kennis vergaard, doe ik dit het liefste zelf. Hierdoor is de kans dat de beplanting het goed zal doen het grootst. Kleine note: Het uitzetten en/of inplanten van het beplantingsplan zit niet inbegrepen in de prijs van het ontwerp.

6. UITVOERING

Hoe wordt de tuin gerealiseerd na het krijgen van een tuinontwerp? Wanneer de tuin wordt gerealiseerd door een hovenier, is een goede communicatie cruciaal. Zowel van tevoren als tijdens de uitvoering bespreken we de uitvoering grondig door. Vragen die naar boven schieten kunnen altijd gesteld worden. Het lijkt allemaal zo simpel, maar het zijn de kleine details waar altijd goed op gelet moet worden!

7. NAZORG

Aan het einde van de reis krijg je een document met daarin alle informatie over de tuin. Welke planten staan er in en hoe moet ik deze verzorgen? Wat moet de uiteindelijke hoogte van de hagen worden die zijn geplant en hoe moet ik de bomen snoeien. Op deze manier weet je precies hoe je je nieuwe tuin moet onderhouden. Natuurlijk kom ik graag een jaar later nog eens terug om te kijken hoe je aan het genieten bent van de nieuwe tuin! Daarnaast kunnen we samen nog eens kijken naar de voor- en na foto's. Je kunt je bijna niet meer voorstellen hoe de tuin eerst was, wat een verschil!

Zoek op Pinterest naar inspiratiebeelden, schrijf je ideeën op en laten we samen aan jouw droomtuin beginnen. Ik heb er zin in!

Tuinarchitect Rotterdam ontwerp beplantingsplannen, moderne tuinen met veel groen en studio linda lavoir, tuinontwerp linda, natural planting, piet oudolf stijl, sustainable development, dutch wave architect, perennials and grasses, garden architect netherlands, garden design, tuinontwerp rotterdam