S HEERENHOEK  |  200 M²

DE MODERNE TUIN

Dit is een tuin met veel schuine lijnen die ervoor zorgen dat er een mooie dynamische beweging ontstaat over de gehele lengte van de kavel. Hoogte verschillen zorgen voor een ruimtelijk gevoel en tevens ook voor heerlijke zitplekken.

Wat zo mooi is aan dit ontwerp, is dat de gebruiksoppervlakte van de tuin met de helft is vergroot door de nieuwe vormgeving. Niet alleen aan de achterkant, maar ook de zijkant van de tuin krijgt een functie. Een diversiteit aan zitplekken zorgt ervoor dat de tuin bijna het gehele jaar door gebruikt kan worden. Elk moment van de dag, met mooi weer of met minder weer.  

Realisatie: Voorjaar 2019

TUINONTWERP &

PUBLIEKE RUIMTES

  • Tuinarchitectuur, tuinontwerp, Linda
  • tuinontwerp, tuinarchitectuur, linda
  • tuinontwerp, tuinarchitectuur, linda

Svendsenlaan 36

3055 TP 

Rotterdam

info@lindalavoir.com

+31 683233074

© Studio Linda Lavoir | © 2019 | All Rights reserved